Намаление до
%50 SALE
До 30.11.2023

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Личните данни, които този уебсайт получава , ще бъдат използвани единствено за приемане и изпълнение на поръчки.

Търговецът защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.

Търговецът се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

Личните данни, Fashion-BG събира за постигане на максималната му ефективност, са както следва:

Физически лица:

-Име

-Адрес за доставка

-Tелефон за контакт

-Eлектронна поща

Юридически лица:

-Наименование на фирмата

-Данни за фирмата – седалище, ЕИК, Идент.номер по ЗДДС, МОЛ

-Адрес за доставка

-Телефон за контакт

-Електронна поща

Тази информация ни е необходима, за да можем да доставим продуктите на желания от Вас адрес. Налага се да използваме Вашия електронен адрес и телефон, за да потвърдим заявката, както и да ви уведомим за настъпили промени или проблеми с нейното доставяне. Тази информация се класифицира като лична и се пази в нашия фирмен сайт. В случай, че изберете да не публикувате личните си данни, Вие няма да имате възможност да се възползвате от услугите, които Ви предлагаме.